PERFEKT PLATTFORM I ER DIGITALA MARKNADSFÖRING

Det ”linjära” TV-tittandet minskar drastiskt sedan något år tillbaka, mer och mer vanligt att tittandet övergå till digitalt distribuerad film som kan visas när folk har tid. (Den nordiska marknaden har 13,6 miljoner prenumeranter på streamade kanaler: Mediavision, Dec 2020)

Vi har inlett ett nära samarbete med equisport.tv som både hjälper oss att producera tack vare sina leverantörer, men även har en utmärkt teknisk plattform där filmerna kan visas. Under första halvåret 2020 spenderade Sverige över 161 000 timmar MER än 2019 på onlinetittande. Totalt hamnar vi därmed på ÖVER 2 miljoner timmar streamad TV/dag. Som Partner till 7-star har ni stora möjligheter att påverka form och upplevelse i sändningarna.

Tekniska uppgifter, prisförslag mm får ni av oss – slå en signal så berättar vi! Vi har även möjlighet att ge web-support.

Sponsrad av

Ni kommer att bli exponerade minst 3 gånger i direktsändning och i arkivmaterial under varje finalklass (4 st på varje ort).

Reklamfilm

Varje klass inleds med 4 reklamfilmer á 30 sek – som Brand Partner har ni en av dessa. (produktion ingår inte – men vi kan gärna rekommendera bra producenter)

Sändning på egen hemsida

Ni får möjligheten att streama sändningen på er egen site för livesändningen. För efterhandsvisning länkas besökaren till  equisport.tv.

ANDRA PAKET SOM VI TAGIT FRAM