Warning: fopen(/www/webvol13/bh/2ch01aeyctqgcnn/7-star.se/public_html/../../media.7-star.se/public_html/wpcf7_uploads/.htaccess): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol13/bh/2ch01aeyctqgcnn/7-star.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/file.php on line 247
Publikinformation – Swedish 7-Star Spring Tour

Publikinformation

/Publikinformation
Publikinformation2019-11-14T09:13:01+00:00

Nya samarbeten ger nya upplevelser!

Vi hoppas och tror att vår satsning på Sveriges nya och i dag största hopp-tour ska kunna locka fler internationella hoppryttare till våra svenska tävlingar. Vi hoppas och tror på att vårt samarbete med professionella mediapartners ska göra touren mer intressant för publiken och för sponsorerna. Sammantaget ser vi framför oss en nytta för svensk hoppsport specifikt och svensk ridsport generellt.

Web-TV ger mersmak

Som de flesta vet så ändras nu konsumtionsmönstret för media & TV, och vi kommer tillsammans med utvald programproducent skapa inslag för flera olika kanaler. Dessutom LIVE-sändningar direkt från ALLA delfinalerna.

Våra 7 ledstjärnor

Tävlingsbana/underlag
Framhoppning
Hindermaterial/banbyggnad
Funktionärer & tävlingsledning
Mat & dryck
Service
Sponsorsmöjligheter/VIP

Ledstjärnorna är framtagna i samarbete med SSOC. Med fokus på 7-stars vision att skapa en serie tävlingsarrangemang för att locka internationella ryttare till svenska evenemang.

Entrébiljetter & priser

Arrangörerna har olika förutsättningar och inte alla tar entréavgift. Vill du veta mer klickar dig vidare till respektive arrangörs hemsida och kikar för mer information. Håll även utkik på denna sidan omkring eventuella specialerbjudanden.

Hammarö

Skärmklipp 2015-03-24 19.41.41(2)

Norrköping

NiHS_web

Göteborg

Logotyp Fjärås GST

Falsterbo

Falsterbo_cmyk

Runsten

gameslogga1