Warning: fopen(/www/webvol13/bh/2ch01aeyctqgcnn/7-star.se/public_html/../../media.7-star.se/public_html/wpcf7_uploads/.htaccess): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol13/bh/2ch01aeyctqgcnn/7-star.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/file.php on line 247
Anmälan 7-star – Swedish 7-Star Spring Tour
Anmälan 7-star2020-04-17T10:21:43+00:00

Deprecated: wp_make_content_images_responsive har upphört sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() istället. in /www/webvol13/bh/2ch01aeyctqgcnn/7-star.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Nedansteånde texter kommer att ändras – håll utkik på hemsida och i branschmedia för kommande beslut omkring kval och finaler.

Regler för Swedish 7-Star Spring Tour 2019 Hoppning

Touren är öppen för

Tour 1,30 och 1,40 är öppen för svenska och utländska ryttare. Tour 1,50 är öppen för ryttare med svensk licens som är svensk medborgare eller sedan minst ett år stadigvarande bosatt i Sverige. Se TR I, mom 122.1. Från finalen 150 i Falsterbo kan endast ryttare som representerar Sverige gå vidare till de internationella klasserna.

Allmänna Bestämmelser

Touren består av fyra deltävlingar med delfinaler samt finaler. Samtliga tävlingar arrangeras som elit/*****/****- och nationell/*** tävling. Tour för 130 och 140 arrangeras i nationella/*** klasser. Tour 150 arrangeras i femstjärniga elitklasser.

  Ekipage med placering i 150 eller högre de senaste 24 månaderna får inte starta i någon delfinal/final ingående i Tour 130.

  Ekipage med seger/segrar i 150 eller högre de senaste 24 månaderna får inte starta i någon delfinal/final ingående i Tour 140.

Tävlingsplatser

V 19 Hammarö, F Equality Riders Wermland Equestrian Games

V 21 Norrköping, Åby RK Norrköping Int. Horse Show

V 22 Runsten, F Runsten Equestrians Runsten Equestrian Games

V 25 Göteborg/Åby, Fjärås HR Gothenburg Summer Tour

V 27 Falsterbo, Falsterbo RF Falsterbo Horse Show Final 150 Tour

V 35 Norrköping, Åby RK Norrköping Autumn Horse Show Final 130 och 140 Tour

Deltävlingar

Deltävlingarna består av två (2) kval samt en delfinal på respektive nivå för varje tour och tävlingsplats.

Bedömning i kvalklass

Kval 1 bedömning A:0/A:0

Kval 2 A:0

Antal hästar per ryttare i kvalklasser

Ingen begränsning, ekipage enligt allmänna bestämmelser.

Antal startande i Delfinaler

De 10 bästa ryttarna från kvalklass 1 samt de 20 bästa ryttarna från kvalklass 2 kvalar till delfinalen.

Ersättare till delfinaler

Om någon av de 30 kvalificerade ryttarna inte startar i delfinalen tas ersättare in. Kvalad ryttare som inte startanmäler i tid stryks. Denne/dessa ersätts av närmast placerad/e ryttare i resultatordning från kval 2, som anmält intresse till sekretariatet innan startanmälningstidens utgång för varje delfinal, senast en timme efter sista klassens på fredagen under respektive meeting.

Antal hästar per ryttare i delfinaler, startanmälan till delfinaler

Ryttare får starta en (1) häst i delfinalen. Det är ryttaren som kvalificerar sig till finalen. Ryttaren har rätt att välja en (1) av sina hästar med begränsning av vad som sägs i Allmänna bestämmelser. Hästen måste ha genomfört en grundhoppning, alternativt en fas vid hoppning i två faser utan totalfel, under samma meeting innan delfinalen. Ryttaren ska anmäla start och häst i final till sekretariatet senast en timme efter sista klassen på fredagen under respektive meeting. Om vald häst efter den tidpunkten stryks av SJV-veterinären på plats har ryttaren rätt att välja annan häst kvalificerad enligt ovan.

Bedömning i delfinaler

A:1a.

Läs mer i dokumentet på SvRF hemsida

Tvist om regler Tävlingsledning 7-Star i samråd med nationell samordnare hoppning SvRF

Ladda ner pdf från SvRF