Warning: fopen(/www/webvol13/bh/2ch01aeyctqgcnn/7-star.se/public_html/../../media.7-star.se/public_html/wpcf7_uploads/.htaccess): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol13/bh/2ch01aeyctqgcnn/7-star.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/file.php on line 247
Finalfest med Agria & SSOC – Swedish 7-Star Spring Tour

Finalfest med Agria & SSOC

//Finalfest med Agria & SSOC

Finalfest med Agria & SSOC

Lördag 2 juli bjuder vi på Agria Djurförsäkring och 7-Star Spring Tour in till Garden Party. Inbjudna är ryttare kvalificerade till finalen i 150-touren samt medlemmar i Swedish Showjumpers Owners Club. Självklart är även respektive samt hästägare och uppfödare också välkomna. Det blir en kväll fylld med finalsnack, mat, dryck och spännande underhållning!

En personlig inbjudan med närmare info kommer gå ut till samtliga kvalificerade ryttare efter sista delfinalen.

2018-11-26T13:52:44+00:00