Warning: fopen(/www/webvol13/bh/2ch01aeyctqgcnn/7-star.se/public_html/../../media.7-star.se/public_html/wpcf7_uploads/.htaccess): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol13/bh/2ch01aeyctqgcnn/7-star.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/file.php on line 247
Agria ingår samarbete med 7-star  – Swedish 7-Star Spring Tour

Agria ingår samarbete med 7-star 

//Agria ingår samarbete med 7-star 

Agria ingår samarbete med 7-star 

Under hösten har det varit ett ivrigt planerande inför nästa års Swedish 7-star Spring tour, och nu börjar många av detaljerna hamna på plats. Ett samarbeta med Falsterbo horse show som plats för finalen i 150, Göteborg/Åby 130-140  och en ny delsponsor i form av Agria är några av nyheterna inför kommande tävlingar.

Stefan Fur är Affärsområdeschef för Agrias Hästförsäkringar berättar:

– Vi är stolta och glada för samarbetet som ger en fin geografisk spridning med finalen under Falsterbo horse show . Tävligen ger Sverige ryttare och hästägare fina förutsättningar för goda prestationer men framförallt här tävlar många av Sveriges absolut bästa hästar och ryttare.
I startfältet ser vi också många svenskfödda hästar som utbildas i Sverige och blir ett fint skyltfönster svensk avel .

7-star är mycket nöjda över samarbetet och ser fram emot ytterligare en succéartad tour våren 2016.

 

2016-02-20T10:06:49+00:00